banner
Gündem

‘Aksaray tarımda bizim için önemli’

BAKAN KİRİŞÇİ; ‘TARIM ANLAMINDA AKSARAY BÜYÜK MESAFE KAT ETMİŞ’ Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için geldiği Aksaray’da, İl Değerlendirme Toplantısına katıldı. Burada açıklamalarda..

‘Aksaray tarımda bizim için önemli’
banner

BAKAN KİRİŞÇİ; ‘TARIM ANLAMINDA AKSARAY BÜYÜK MESAFE KAT ETMİŞ’

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için geldiği Aksaray’da, İl Değerlendirme Toplantısına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Kirişçi, Aksaray’ın tarım ve tarıma dayalı sanayide son yıllarda kat etmeye çalıştığı mesafenin ilgi alanında olduğunu söyledi.

‘AKSARAY’I ÇOK DAHA İYİ NOKTALARA GETİRECEĞİZ’

Aksaray ziyaretinde Tarım ve Orman Bakanlığı’yla alakalı ilde yapılması gerekenler konusunda ve kente katma değeri olacak çalışmalar hususunda değerlendirme yapma ortamı bulduklarını ifade eden Kirişci; “Aksaray önemli bir ilimiz.  Aksaray’ın bu noktaya gelmesine katkıda bulunmuş herkese çok teşekkür ediyorum. El birliği ile Aksaray’ı tarımsal anlamda çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.

‘BU TÜR ZİYARETLER BİZİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDEDİR’

Aksaray’da gerek alan gerekse uygulama olarak sadece ormancılığın zayıf olduğunu söyleyen Kirişçi; tarım ve tarıma dayalı sanayi noktasında ise Aksaray’ın çok iyi konumda olduğunu belirtti. Kirişçi; “Tarım ve tarıma dayalı sanayi anlamında son yıllarda Aksaray’ın kat etmeye çalıştığı mesafe bizim bakanlık olarak direk ilgi alanımızdadır. Biz bunu çok önemsiyoruz. Bakanlık olarak yaptıklarımızı anlatmak adına sahadayız. Bizzat vatandaşlarımızın yaşadıklarını öğrenmek, yaptıklarımızın da ne ölçüde isabetli olup olmadığını test etmek adına bu ziyaretler bizim için altın değerindedir. Ben ve bakan yardımcısı arkadaşlarım özellikle bu süreçte tamamıyla sahada olacağız” diye konuştu.  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası