banner
Gündem

Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvuruda bulunacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ve Aksaray Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web..

Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı
banner

ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvuruda bulunacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ve Aksaray Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sayfası (http://personel.aksaray.edu.tr/tr) Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi ve ilanda belirtilen şartlara sahip olması gerekmektedir. Başvurular  ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren sadece bir kadro için ve şahsen yapılacaktır. Son başvuru tarihi 16 Ocak 2023 şeklindedir.

Detaylı başvuru bilgilerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası