banner
Gündem

Aksaray’a 261 personel alımı yapılacak

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, sağlık bakanlığı tarafından açılan personel alımı müracaatların 15 mart itibari ile başladığını, isimlerin noter huzurunda çekilecek kuranın ardından belirleneceğini bildirdi. konuyla ilgili olarak..

Aksaray’a 261 personel alımı yapılacak
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, sağlık bakanlığı tarafından açılan personel alımı müracaatların 15 mart itibari ile başladığını, isimlerin noter huzurunda çekilecek kuranın ardından belirleneceğini bildirdi.

konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan İl başkanı altınsoy, aksaray”a alımı yapılacak olan 261 personel için müracaatların başladığını duyurdu.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın talimatı ile alımın sadece kura ile belirleneceğini vurgulayan altınsoy, “cumhurbaşkanımızın kararı ile sağlık bakanlığımız kadrosunda işçi alımı kapsamında aksaray için; 136 temizlik görevlisi, 38 güvenlik görevlisi, 41 klinik destek elemanı, 4 şoför, 12 elektrikçi, 4 inşaat boyacısı, 2 marangoz, 11 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 9 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, 4 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 261 kişi alınacaktır. alımlar için 18-40 yaş arası kişiler başvuru yapabilecektir. Öğrenim düzeyi şartı her meslek için farklılık gösterebilmektedir. başvurular e-devlet, alo 170 veya www.iskur.gov.tr adresleri üzerinden gerçekleştirilecektir. başvuru sonucunda işe alınacak kişiler sağlık bakanlığımızın ilgili birimlerince gerçekleştirilecek noter kurası sonucu ile belirlenecektir” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası