banner
Siyaset

Aksaray’a gelen Sarıgül’den genel af çağrısı

Türkiye Değişim Hareketi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, genel af çağrısında bulunarak, “Bugün itibariyle 47’nci ilimizde, af çağrımızı yeniliyorum. Af çağrımız, siyasi değil, vicdanı bir çağrıdır” dedi. Sarıgül, bir..

Aksaray’a gelen Sarıgül’den genel af çağrısı
banner

Türkiye Değişim Hareketi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, genel af çağrısında bulunarak, “Bugün itibariyle 47’nci ilimizde, af çağrımızı yeniliyorum. Af çağrımız, siyasi değil, vicdanı bir çağrıdır” dedi.
Sarıgül, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere  Aksaray’a geldi. Aksaray Cezaevi önünde basın açıklamasında bulunan Sarıgül, genel af çağrısına dikkat çekerek: “Pandemi koşullarında   online yargılamalar oldu. Acele yargılamalarla maalesef gözden kaçan bazı konuların olduğu konusunda duyumlarımız var. Özellikle cezaevlerinde doğum yapan 3 binin üzerinde anne var. Bu doğan çocuklar ise yaşamla buluşamadı. 10 binin üzerinde çocuk var. Yaşları ise 1 ila 10 arasında değişiyor. Bugün itibariyle 47’nci ilimizde bu af çağrımızı yeniliyorum. Af çağrımız, siyasi değil, vicdanı bir çağrıdır”dedi.

‘KYK  BORCU KARARINI OLUMLU BULUYORUM’

Sarıgül, KYK kredi borcu ile ilgili kararı son derece olumlu bulduğunu belirterek, “Evlatlarımız ve öğrencilerimiz bir nebze nefes almıştır. Borçların mutlaka burs olarak verilmesi gerekiyor “ dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası