banner
Gündem

‘Aksaray’a yakışır hizmetler yapıyoruz’

Vatandaşların ve pazar esnafının temiz, nezih ve konforlu ortamlarda iklim şartlarından etkilenmeden alışveriş yapması için pazar alanlarında yenileme çalışması yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapımı devam eden Cuma Semt..

‘Aksaray’a yakışır hizmetler yapıyoruz’
banner

Vatandaşların ve pazar esnafının temiz, nezih ve konforlu ortamlarda iklim şartlarından etkilenmeden alışveriş yapması için pazar alanlarında yenileme çalışması yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapımı devam eden Cuma Semt Pazarı alanında incelemelerde bulundu.

Yenileme çalışmalarının Aksaray’ın kent kimliğine yakışır şekilde yapıldığını ifade eden Dinçer; “Vatandaşların ve pazar esnafının temiz, nezih ve konforlu ortamlarda iklim şartlarından etkilenmeden ticaret ve alışveriş yapması için Aksaray’a yakışır pazar alanları inşa ediyoruz” dedi.

‘VATANDAŞLARIN ALIŞVERİŞ

YAPMALARI ZORLAŞMIŞTI’

Dinçer; “Cuma Semt Pazarı uzun yıllar boyunca kullanıldığı için kapalı alanlar deforme olmuş pazar esnafı ve vatandaşların alışveriş yapmaları zorlaşmıştı. Ayrıca pazar alanındaki alt yapı eksiklikleri ve zeminin ömrünü tamamlaması ile pazar alanının yenilenmesi bir gereklik haline geldi. Pazar alanının alt yapı eksikliklerinin giderdik ve çelik çatı kaplama işlemlerine başladık. Zemin iyileştirme ve betonarme çalışmalarının ardından pazar esnaflarımıza ve mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız tamamlandığında pazar alanımız daha kullanışlı daha nezih daha sağlıklı hale gelecek. Cuma Semt Pazarı alanın yenile çalışmaları ile toplamda 3 bin 300 metrekarelik kapalı alanda hizmete sunulacak. Pazar alanında yapılacak yeni çelik çatı konstrüksiyonları, ilerleyen süreçte güneş enerji santrali kurulabilecek biçimde projelendirdik. Şifahane, Şamlı, Hassas, Nakkaş ve Zafer mahallesinde ikamet eden vatandaşlar iklim şartlarından etkilenmeden faydalanabilecek. Kent kimliğine yakışır modern alanlar oluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası