banner
Asayiş

Aksaray’da çalınan otomobiller, bulundu

AKSARAY’DA AYNI GECE ÇALINAN İKİ OTOMOBİLDEN BİRİ NEVŞEHİR’DE, DİĞERİ İSE ANTALYA’DA BULUNDU Aksaray’da, Yavuz Arı (22) ve Sinan Gümüşsoy’a (32) ait olan ve ikametleri önünden çalınan 2 otomobil 11 gün..

Aksaray’da çalınan otomobiller, bulundu
banner

AKSARAY’DA AYNI GECE ÇALINAN İKİ OTOMOBİLDEN BİRİ NEVŞEHİR’DE, DİĞERİ İSE ANTALYA’DA BULUNDU

Aksaray’da, Yavuz Arı (22) ve Sinan Gümüşsoy’a (32) ait olan ve ikametleri önünden çalınan 2 otomobil 11 gün sonra polis ekiplerince bulundu. Araçları çalan 4 kişi ise gözaltına alındı.

4 Mart tarihinde Büyükbölcek Mahallesi’nde Yavuz Arı’ya ait 68 plakalı otomobil ile  Küçükbölcek Mahallesi’nde Sinan Gümüşsoy’a ait 68 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce park halindeyken çalınmıştı. Bir gecede aynı marka 2 otomobilin çalınmasıyla ilgili güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şahısların Mehmet E. (42) , Burak Y. (18)  Arif İ. (32) ve T.Y (16) olduğunu tespit etti.

Şahısların 2 otomobili çalıp Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesine götürdükleri bilgisine ulaşan ekipler araçları satıldıkları Nevşehir ve Antalya’da el koydu. 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

‘ARAÇLARIMIZI BULAN POLİS EKİPLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ’

Aracı bulunan Sinan Gümüşsoy ”Çalınan otomobilim Nevşehir’de diğer kişinin aracı ise Antalya’da bulundu. Bulunan aracımı Nevşehir’e gidip getirdik. Aracım kazalı bir şekilde bir kişiye 16 bin lira kaparo alınarak satılmış. Alan kişide aracın çalıntı olduğunu bilmiyormuş ve 1 gün sonra satışını alacakmış. Nevşehir emniyeti evine gelip aracı bulup çalıntı olduğunu söyleyince anlamış ve şu anda oda mağdur durumda. Bende aracım kazalı olduğu için sanayiye yaptırmak için bıraktım. Buna da şükrediyorum. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerine teşekkür ediyorum. Onlar da aracın bulunması için büyük emek verdiler. Yavuz Arı’nın aracı ise Antalya’da bulundu. Onun aracı da aynı kişiler tarafından satılmış. Onun arabasının da şase numarasını kazımışlar” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası