banner
Gündem

Aksaray’da ‘Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’ oluşturuldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına Aksaray’da hatıra ormanı oluşturuldu.  Akin köyü yakınlarına oluşturulan hatıra ormanında düzenlenen törenle bin 500 fidan, toprakla buluştu.   Aksaray Orman İşletme Müdürü Abidder Yurtman,..

Aksaray’da ‘Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’ oluşturuldu
banner

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına Aksaray’da hatıra ormanı oluşturuldu.  Akin köyü yakınlarına oluşturulan hatıra ormanında düzenlenen törenle bin 500 fidan, toprakla buluştu.

 

Aksaray Orman İşletme Müdürü Abidder Yurtman, “Deprem şehitlerinin anısını bir ömür boyu yaşatacağız. Depremin ardından birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz örnek bir dayanışma sergiledi. Ülkemizde meydana gelen büyük felaketin anısına hatıra ormanı oluşturduk. Şehitlerimizin anısını bir ömür unutmadan yaşatacağız. Yaklaşık bin 500 fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Ve her yıl bugünü özel olarak anacağız. İnşallah ülkemizde böyle bir felaketin tekrarı yaşanmaz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası