banner
Özel

Aksaray’da depremzedeler için kan bağışı desteği

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası, bölgeye ilk etap sevkiyat için ulusal kan stoklarının mevcut olduğunu ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için,..

Aksaray’da depremzedeler için kan bağışı desteği
banner

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası, bölgeye ilk etap sevkiyat için ulusal kan stoklarının mevcut olduğunu ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için, vatandaşları tüm Türkiye’de kan bağışına davet etti. Aksaraylı vatandaşlar 15 Temmuz Milli İdare Meydanı’nda kan vermek için sıraya girdi.

‘GÜN BİRLİK GÜNÜ HERKESİ KAN VERMEYE DAVET EDİYORUM’

Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve AK Parti Milletvekili A. Adayı Mahmut Aktürk, doğal afetlerde tüm Türkiye’nin tek yürek olduğunu söyledi. Aktürk, “Gün bugündür ve birlik günüdür. Kana ülkemizin dört bir yanında ihtiyaç var. Bütün hemşerilerimizi kan bağışına davet ediyorum. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.
Kan vermeye gelen Esra Arslan ise, “Depremde yaralanan vatandaşlarımız için kan vermeye geldim. Burada bir nebze faydamız olsun istedik. Görüyorum ki vatandaşlarımızın ilgi ve alakası oldukça iyi Sıra bekleyen vatandaşlarımızda var. İnşallah bu verilen kanlar deprem bölgesine bir an önce ulaşır. Birçok ilde deprem hissedildi. Kurtulmayı bekleyen tüm vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası