banner
Asayiş

Aksaray’da feci kaza!

Aksaray’da stop lambasına bakmak için indiği kamyonetin geri kaçması ile duvar arasında sıkışan işçi Samet S. (19), hayatını kaybetti. Kaza, Selçuklu Mahallesi 5522 Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanın garaj girişinde..

Aksaray’da feci kaza!
banner

Aksaray’da stop lambasına bakmak için indiği kamyonetin geri kaçması ile duvar arasında sıkışan işçi Samet S. (19), hayatını kaybetti.

Kaza, Selçuklu Mahallesi 5522 Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanın garaj girişinde meydana geldi. Binaya asansör takmaya gelen Samet S. garaj girişinde rampada park halinde bulunan 68 plakalı kamyonetin arka lambalarını kontrol etmek için indi. Kamyonetin henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı hareket etmesi sonucu talihsiz genç kamyonet ile duvar arasında sıkıştı.

Durumu fark eden diğer işçiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Polis ekipleri kazanın olduğu yerde inceleme yapıp olayla ilgili soruşturma başlattı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası