banner
Gündem

Aksaray’da hem müzikal hem tiyatro heyecanı

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ‘Hürkuş ve Gökbey Müzikali’ bilim merkezinde, ‘Yirmibironbeş Treni’ tiyatro oyunu Kültür Merkezinde tiyatro severlerin ve çocukların beğenisine sunulacak. Bilim Merkezinde Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde ücretsiz..

Aksaray’da hem müzikal hem tiyatro heyecanı
banner

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ‘Hürkuş ve Gökbey Müzikali’ bilim merkezinde, ‘Yirmibironbeş Treni’ tiyatro oyunu Kültür Merkezinde tiyatro severlerin ve çocukların beğenisine sunulacak.

Bilim Merkezinde Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde ücretsiz olarak 22 Ekim Cumartesi günü sahnelenecek olan ‘Hürkuş ve Gökbey Müzikali’ oyunu çocukların Havacılık ve Uzay hakkında farkındalıklarını arttırmak amacıyla gösterime girecek. Müzikalde özgün ürünler tanıtılacak. Müzikal, Bilim Merkezinde saat 11.30, 13.30 ve 15.00’da olacak şekilde 3 seans halinde sahnelenecek.

ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENECEK

Ali Hakan Kaya’nın Yazarlığını ve H. Sinan Güngör, Semih Turalı, Yunus Emre Çakır’ın Yönetmenliğini yaptığı ‘Hürkuş ve Gökbey Müzikali’ oyununu, oyuncu Elif Gizem Aykul, Fatih Özkul, Sinan Pekinton oynayacak.

Çocukların eğlenirken öğrenmesi için müzikal düzenleyen Aksaray Belediyesi yetişkinler için de ‘Yirmibironbeş Treni’ adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak.

Yaşam; Sona odaklanmayı bırakıp süreçten keyif aldığımızda, süreci yaşayabildiğimizde akmaya başlar. ‘Yirmibironbeş Treni’ isimli oyun Kültür Merkezinde 22 Ekim Cumartesi günü saat 19.30’da sahnelenecek. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası