banner
Siyaset

‘Aksaray’da herkesin sözcüsü olacağız’

CHP Milletvekili A. Adayı Ali Abbas Ertürk, Aksaray’da katıldığı bir canlı yayın programında seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Millet İttifakı’nın yükselişine vurgu yapan Ertürk, “Bu ittifak artık siyasi partileri aşmış..

‘Aksaray’da herkesin sözcüsü olacağız’
banner

CHP Milletvekili A. Adayı Ali Abbas Ertürk, Aksaray’da katıldığı bir canlı yayın programında seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Millet İttifakı’nın yükselişine vurgu yapan Ertürk, “Bu ittifak artık siyasi partileri aşmış durumda. Bu ittifak toplumun sağladığı bir ittifaktır. Masada herhangi bir çatlak yok. Altı siyasi parti tüm hükümet programında anlaşmıştır ve bu çok önemli bir şeydir” dedi. HDP’ye bakanlık verileceği iddialarına da yanıt veren Ertürk; “’HDP yasalara göre kurulmuş bir partidir. Millet İttifakı’nın bir parçası değildir. İddia edildiği gibi bazı partilere bakanlık verilmeyecek. Yeni hükümet kadroları masada bulunan altı partiden kurulacak. Bu iddia altı boş bir iddiadır ve bizim gündemimiz değildir” diye konuştu. Millet İttifakı’nın Aksaray’a yansıması sorusuna da yanıt veren Ali Abbas Ertürk “Ben ve arkadaşlarım görev yaptığımız sürede büyük Aksaray ittifakını kurduk. Yalnızca altılı masada bulunan partilerin tabanını değil; Aksaray’da, AK Parti’li, MHP’li olan, kendisini böyle tanımlayan ama haksızlıktan, yolsuzluktan rahatsız olanlarında sözcüsü olduk. Ben siyaset yaptığım her dönemde milletin sözcüsü oldum. Milletvekili olursam da yine milletin sözcüsü olacağım” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası