banner
Gündem

Aksaray’da İlk Dijital Tasarım Sergisi Açıldı

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Muhammed Kerim Cangül, Aksaray’ın ilk Dijital Tasarım sergisini açtı. Sergi açılışına AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Sevinç Kasal, İYİ Parti Milletvekili Adayları  Turan..

Aksaray’da İlk Dijital Tasarım Sergisi Açıldı
banner

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Muhammed Kerim Cangül, Aksaray’ın ilk Dijital Tasarım sergisini açtı. Sergi açılışına AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Sevinç Kasal, İYİ Parti Milletvekili Adayları  Turan Yaldır ve Naciye Akkuş, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın katılım sağladı.

Katılımcılar Dijital Tasarımcı Muhammed Kerim Cangül’ü övgü ile tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Aynı zamanda sergiye öğretmenler, aile yakınları ile çok sayıda öğrenci katılarak destek verdi. Yoğun bir ilgi gören Dijital Tasarım sergisinde tasarımların hepsi ilgiyle takdir edildi. Tasarım eğitimine Üçyıldız Bilim Bilişim ve  Sanat Merkezi Sanat etkinliği atölyesinde başlayan ve devam eden Cangül  yaptığı açıklamada şöyle konuştu:  “İlk sergimin açılışında bana destek veren ve sergime katılan misafirlerimize, aileme ve eğitmenime çok teşekkür ederim. Benim için çok özel bir gün ve hep mutlulukla hatırlayacağım anı oldu. Ayrıca tasarımlarımın beğenilmesi de beni çok mutlu etti. Bu sergiden sonraki hedefim dijital tasarım ve İllustrasyon eğitimlerine devam ederek yeteneğimi daha da geliştirmektir. Hedefim ve hayalim ise bu alanda uzmanlaşıp ülkemizin yerli ve milli otomotiv ve otonom tasarımlarını yapmaktır “dedi. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası