banner
Asayiş

Aksaray’da jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Aksaray’da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, bir evin elektrik buatından uyuşturucu madde çıktı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gülağaç’taki 3 ayrı ikamete operasyon gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde..

Aksaray’da jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
banner

Aksaray’da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, bir evin elektrik buatından uyuşturucu madde çıktı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Gülağaç’taki 3 ayrı ikamete operasyon gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda, ilçede 3 şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şubesi ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde takip başlattı.

Hilmi S. (24), İlhan K. (26) ve Mehmet B. (32) isimli 3 şahıs ilçede bulunan evlerini teknik ve fiziksel takibe alan jandarma ekipleri, bir süre yapılan takibin ardından yeterli delil ve bulgularla operasyon için düğmeye bastı. Şafak vakti ilçede bulunan 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 3 şüpheliyi de kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Ev ve eklentilerde yapılan aramalarda; 175 gram kubar esrar, 5 gram metamfetamin, 5 gram kenevir tohumu ile uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. Arama yapılan evlerden birinde bulunan elektrik buatının içinde de uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası