banner
Asayiş

Aksaray’da kiracı ev sahibi kavgası: 5 yaralı

Aksaray’da kira zammı yüzünden kiracı ile ev sahibi arasında çıkan kavgaya yakınları da karıştı. Yaşanan arbede sırasında 4 kişi darbedilirken 1 kişi de tabanca ile yaralandı. Olay, Hasas Mahallesi 6641..

Aksaray’da kiracı ev sahibi kavgası: 5 yaralı
banner

Aksaray’da kira zammı yüzünden kiracı ile ev sahibi arasında çıkan kavgaya yakınları da karıştı. Yaşanan arbede sırasında 4 kişi darbedilirken 1 kişi de tabanca ile yaralandı.

Olay, Hasas Mahallesi 6641 Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın ikinci katında meydana geldi. Fevzi A. (30) ile kiracısı Yunus Emre Ö. (27) kira zammı yüzünden tartıştı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Tarafların birbirlerini darbetmeye başladığı kavgaya akrabalar da karıştı. Kiracı Yunus Emre Ö. ile kardeşi Yaşar Ö., ev sahibi Fevzi A. ile babası Bayram A(72)’yı darbederken; ağabey İsmail A. (37) ise tabancayla sol kolundan vuruldu.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Polis ekipleri biber gazı sıkarak kavgaya karışanları güçlükle ayırdı. Yaralı 5 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastaneye sevk edildi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri silahı kimin ateşlediğini belirlemek için kavgaya karışan 5 kişinin parmak izini aldı. Kavgaya karışan 5 kişi tedavisinin ardından sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası