banner
Gündem

Aksaray’da kitap konağı hizmete girdi

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan Paşacık Kitap Konağı hizmete açıldı. Kitap Konağı avlusunda düzenlenen programda konuşan Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, çocukluğu yıllarında kitaba ulaşmanın zorluklarından bahsetti. Kentte bir kaç tane kitapçının..

Aksaray’da kitap konağı hizmete girdi
banner

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan Paşacık Kitap Konağı hizmete açıldı. Kitap Konağı avlusunda düzenlenen programda konuşan Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, çocukluğu yıllarında kitaba ulaşmanın zorluklarından bahsetti.

Kentte bir kaç tane kitapçının olduğunu ve yeni kitap bulunmadığını belirten Aydoğdu, “Kitapları sipariş eder haftalarca beklerdik. Ülkemiz geliştikçe kitap konakları ve kütüphanelerin sayısı arttı. Kitap konaklarını şehrimize kazandıran Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘KİTAP KONAKLARINI GENÇLER ŞENLENDİRECEK’  

Başkan Dinçer ise kitap konağının 360 metrekarelik inşaat alanına sahip olduğunu ve aynı anda ortalama 100 öğrenciye hizmet edeceğini söyledi. Kentte 3 farklı mahallede kitap konağı inşaatının hızla yükseldiğini Dinçer, şunları kaydetti: “Allah’a şükür ilkini hizmete açmanın sevincini yaşıyoruz. Diğerlerini de en kısa zamanda hazır hale getirip hizmete açacağız. Burayı gençlerimiz şenlendirecek. Kendilerini burada yetiştirecek ve geleceğe hazırlayacaklar. Bizlerde belediye olarak gençlerimizin taleplerini karşılayacağız. Gençlerimizin eğitim ve öğretim süreçlerine değer veriyoruz. Daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz.”

Program açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası