banner
Gündem

Aksaray’da ses ve resim yarışması düzenleniyor

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerin kendilerini tanımaları, yeteneklerini fark etmeleri ve yatkın olduğu alanlara göre bir eğitim tercihi yapabilmeleri adına yarışma düzenliyor. Yalnızca 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışma hem ses..

Aksaray’da ses ve resim  yarışması düzenleniyor
banner

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerin kendilerini tanımaları, yeteneklerini fark etmeleri ve yatkın olduğu alanlara göre bir eğitim tercihi yapabilmeleri adına yarışma düzenliyor.

Yalnızca 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışma hem ses hem de resim üzerine yapılacak. Yarışmaya katılım sağlamak isteyen, kendine ve yeteneklerine güvenen öğrenciler, 20 Nisan tarihine kadar başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılım sağlayabilecek.

Yarışma sonucunda Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi tarafından 1. olan kişiye bin 250 TL, 2.’ye 750 TL ve 3.’ye ise 500 TL’lik bir para ödülü verilecek.

Yarışma Aksaray Kültür Merkezi’nde seyirci ve jüri önünde gerçekleştirilecek. Yarışma gününden bir gün önce ise yarışmacılar provaya çağırılacak.

Başvuru formuna ise güzel sanatlar lisesinin Instagram hesabından yarışma için hazırlanan afiş üzerindeki kare kodlar, telefondan okutularak ulaşılabilecek. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası