banner
Gündem

Aksaray’da tarım ve doğa günü etkinliğini düzenlendi

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi ve Tarım İl Müdürlüğü iş birliğinde çocuklar için Tarım ve Doğa Günü etkinliği düzenlendi. Aksaray Bilim Merkezi tarafından düzenlenen Bilim Kampında bilim ve teknolojiyle iç içe..

Aksaray’da tarım ve doğa günü etkinliğini düzenlendi
banner

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi ve Tarım İl Müdürlüğü iş birliğinde çocuklar için Tarım ve Doğa Günü etkinliği düzenlendi. Aksaray Bilim Merkezi tarafından düzenlenen Bilim Kampında bilim ve teknolojiyle iç içe bir hafta geçiren 28 çocuk tarımda ve doğada kullanılan bilimsel etkinlikleri incelediler.

Bilim merkezinde son teknolojik donanımlarla dizayn edilen atölyelerde bilim, teknoloji ve sanat etkinliklerinde kendilerini geliştiren çocuklar tarımsal üretim süreçlerini de tarım ve doğa günü etkinliğinde öğrendiler.

ÇOCUKLAR MERAKLI GÖZLERLE TAKİP ETTİ

Aksaray Bilim Merkezi bahçesinde kurulan serada ve Tarım İl Müdürlüğüne ait serada incelemelerde bulunan çocuklar, bitkilerin tohumdan sofralara gelinceye kadarki aşamalarını yaşayarak öğrenme şansı elde ettiler. Atölyelerde ve bilim merkezlerinde teorik olarak öğrendikleri birçok bilgiyi seralarda bitkilerin üzerinde uygulayan çocuklar eğlenirken öğrendi.

Tarım ve Doğa Günü Etkinliğine katılan çocuklar doğanın ve tarımsal üretimin son derece ilgi çekici şartlar altında yapıldığını belirtti. Çocuklar kendilerine bu imkanı tanıyan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya ve Tarım İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası