banner
Siyaset

‘Aksaray’ı kaderine teslim etmeyeceğiz’

İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar tarafından kahvaltıya davet edilen Ertürk, akşam saatlerine kadar sanayi esnafını dükkânlarında..

‘Aksaray’ı kaderine teslim etmeyeceğiz’
banner

İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar tarafından kahvaltıya davet edilen Ertürk, akşam saatlerine kadar sanayi esnafını dükkânlarında ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ertürk; “Aksaray sanayi sitesi esnaflarını sıkıntılarından kurtarmak bizim iktidarımıza nasip olacak. Bizler meclisin değil Aksaraylının vekili olacağız. Milletvekili adayı olmadan öncede defalarca sanayi esnafının problemlerine yüksek sesle çözüm aramıştık.Yetkiyi bize verdikleri takdirde daha gür sesle toplumun herkesiminin beklentilerinin sözcüsü ve çözüm üreticisi olacağız. Bizlere oy veren kimseyi pişman etmeyeceğiz. Hatta 14 Mayıs günü seçimi kaybedecek olan iktidar partisi milletvekili adayları bile bir sene sonra iyi ki seçimi kaybetmişiz diyecekler. Biz Aksaray’ın, Aksaraylıların, hak arayanların, mağdur olanların milletvekili olacağız. Aksaraylının hakkını yiyen üç beş kişinin karşısında önceden de olduğu gibi dimdik duracağız’’ dedi.

Ertürk, akşam saatlerinde ise Kanal 68 Televizyonunda canlı yayında soruları cevaplayarak ‘Büyük Aksaray Vizyonu’ projelerini anlattı. Sonrasında Aksaray’ın uğrak mekanı Kültür Park’ı ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Kültür Park esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Ertürk, ziyaretlerine ilişkin değerlendirmesinde “Aksaraylıları problemlere boğmak yerine bize her daim oy verdiniz destek oldunuz deyip dünyayı ayaklarına sermesi gerekiyor. Aksaraylılar bu muameleyi hak etmiyor” diyerek mevcut iktidarın kendilerine oy veren esnafı nasıl görmezden geldiğine de değindi.

Ziyaretlerde Ali Abbas Ertürk’e; CHP Yöneticileri, Aksaray DEVA partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş, Aksaray Gelecek Partisi İl Başkanı Gafur Yıldız ve Aksaray Demokrat Parti yöneticileri eşlik etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası