banner
Siyaset

‘Aksaray’ım terör örgütlerinin gölgesinde olanlara oy vermez’

ÖZKAN: ‘ARTIK ORTAKLIĞIN GİZLİLİĞİ KALMADI MİLLET İTTİFAKI’NIN HDP BİRLİKTELİĞİ İYİCE AYYUKA ÇIKTI’ AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, ziyaret ettiği yerlerde milletin ülkenin kurtuluş umudu olarak Cumhur İttifakı’nı,..

‘Aksaray’ım terör örgütlerinin gölgesinde olanlara oy vermez’
banner

ÖZKAN: ‘ARTIK ORTAKLIĞIN GİZLİLİĞİ KALMADI MİLLET İTTİFAKI’NIN HDP BİRLİKTELİĞİ İYİCE AYYUKA ÇIKTI’

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, ziyaret ettiği yerlerde milletin ülkenin kurtuluş umudu olarak Cumhur İttifakı’nı, AK Parti’yi gördüğünü söyledi.

Özellikle terör örgütlerinin gölgesinde olan bir oluşuma Aksaray halkının asla prim vermeyeceğini vurgulayan Özkan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özü de sözü de bellidir. Yerli ve milli bir duruş sergileyen liderimiz 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kurmuştur. Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Allah’ın izniyle biz bu ülkeyi kimseye bırakmayız. Ne HDP, ne PKK ne FETÖ. Kimsenin gücü Türkiye’mizi bölmeye yetmez. Milletimiz, terör örgütü PKK’dan ayrışmayan ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü yıkmaya yönelik hayalleri olanların hayallerini 14 Mayıs’ta yıkacaktır” dedi.

‘BİR OY HDP’YE, BİR OY KILIÇDAROĞLU’NA’ SLOGANINI ASLA UNUTMAYACAĞIZ’

Terör örgütlerinin; seçimler yaklaştıkça kanlarının kıpırdadığını ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü hedef alan söylemlerde bulunduklarını aktaran Özkan,şöyle konuştu: “HDP ve Yeşil Sol Parti yani PKK’nın uzantıları Millet İttifakı’nı destekleyeceklerini her platformda yüksek sesle açıklıyor. Hiç kimse milletimizin aklıyla alay etmesin. Kandil’in, PKK sözcülerinin bir oy HDP’ye, bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na sloganını unutmayacağız. Israrla meydanlarda aziz milletimize şirin görünmek için bizim hiçbir terör örgütüyle bağlantımız yok diyen 6+1’li masa, bu söylemlerin aksine Kandil’in uzantılarıyla kol kola geziyor. HDP ile ilgisi olmadığını söyleyenlere şunu soruyorum: HDP, Yeşil Sol neden Cumhurbaşkanı adayı çıkarmadı. Neden Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıkladı? Türk bayraklarının olmadığı miting alanlarında marifet HDP bayrağını yerden kaldırmak değildir. Marifet Türk bayrağını o miting alanında dalgalandırabilmektir. Mitinglerdeki söylemleriyle özerklik hayali kuranların hayalleri 14 Mayıs’ta yıkılacaktır.”

‘MİLLETİMİZ 14 MAYIS’TA MİLLİ BİR DURUŞ SERGİLEYECEKTİR’

6+1’li masanın; dış odakların ve PKK’nın güdümünde olduğunu söyleyen Özkan, “Ben hep şunu söylüyorum: 6+1’li masa, başında Amerika, kıyısında PKK, arkasında FETÖ, yanında HDP olan bir oluşumdur. Aziz milletimiz bunun net bir şekildefarkındadır. Masanın her yerinde HDP vardır ve seçim günü yaklaştıkça da HDP ve Yeşil Sol masanın sahibi gibi açıklamalar yapmaktadır. Biz bu ülkeyi onlara bırakmayız. Milletimiz bu ülkeyi terör odaklarının gölgesinde olanlara asla bırakmaz. Yerli ve milli savunma sistemlerimizi hedef alan, ilk iş olarak onları durduracaklarını söyleyen APO’yu, Demirtaş’ı, Kavala’yı serbest bırakacağız diye nara atan, terör seviciliği yapan, terörle arasına mesafe koymayan zihniyetemilletimiz geçit vermeyecektir. Bunlara yine en güzel cevabı milletimiz 14 Mayıs günü sandıkta verecektir. Milletimiz milli bir duruş sergileyerek Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yine başkan yapacak, AK Parti’yi yine iktidara taşıyacaktır. Milletimiz feraset sahibidir. Terör örgütlerine bu ülkeyi teslim etmeyecektir” diye konuştu.

 ‘TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET’

Recep Tayyip Erdoğan’ın her platformda, gittiği her ilde, ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ ilkesini vurguladığına dikkat çeken Özkan, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özü de sözü de birdir. Bazı siyasi partilerin genel başkanları gibi bir vilayette ayrı, başka bir vilayette o söylemlerinin tam tersi istikametinde ifadeler kullanan, nabza göre şerbet veren bir siyaset tarzına sahip değildir. Van’da da konuşsa aynı, İzmir’de de konuşsa aynı, Ankara’da da konuşsa aynı, Aksaray’da da konuşsa aynı söylemleri milletimize aktarmaktadır. Aksaray’ımız Salihler Şehridir ve aynı zamanda ‘Şehitler Diyarı’dır. Milletimiz her şeyi net bir şekilde görüyor ve Aksaray Mehmet Akif’in de dediği gibi ‘Sen şehit oğlusun incitme yazıktır atanı’ diyerek gerekli cevabı 14 Mayıs’ta verecektir. AK Parti’yi 4 milletvekiliyle meclise gönderecekler” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası