banner
Siyaset

‘Aksaray’ımız yine gerekeni yapacak’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı iller arasında yer alan Aksaray’da kamuoyuna seslenen AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine gereğini yapacak” dedi. Yüksek..

‘Aksaray’ımız yine gerekeni yapacak’
banner

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı iller arasında yer alan Aksaray’da kamuoyuna seslenen AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine gereğini yapacak” dedi. Yüksek Seçim Kurulu’nun önceki gün yaptığı Cumhurbaşkanlığı Seçimi duyurusunun ardından 2. tur seçimleri yurt genelinde olduğu gibi Aksaray’da da başladı. Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve il teşkilatı 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda seçim çalışmalarına tam kadro başladı. Aktürk, yaptığı açıklamada, “AK Parti’ye Aksaray her zaman kurulduğu günden bu tarafa yoğun destek veren bir ilimiz, ilk 10 içerisinde olan ve çoğunlukla ilk 5’te olan bir kentiz. Bütün seçimlerde Cumhurbaşkanlığında, milletvekilliğinde ve yerel seçimlerde ilk 5’te olan bir partiyiz. Biz Aksaray’ımızla gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına verilen desteğe gurur duyuyoruz. Yüzde 71,53 oy oranı ile Türkiye 6’nsıyız, Cumhur İttifakına destekte ilk 10’dayız. Biz desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Yüksek Seçim Kurulu kararının ardından bugün vakit kaybetmeden meydanlara indik. İlk seçim sürecinin başladığı günden beri biz her gün meydanlardaydık, sahalardaydık. Davamıza, her gün yaklaşık 250-300 üye kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. İç Anadolu Bölgesinde en çok oy alan parti biz olduk. 28 Mayıs’ta yine Cumhurbaşkanımıza desteğimizi artırarak göstereceğiz. Aksaray milliyetçi ve muhafazakâr bir yer ve köken itibariyle Cumhurbaşkanımız ile fikirleri uyuşan bir kentiz. Aksaray yine gereğini yapacak. Biz yine bu sefer oy çokluğunda birinciliği hedefliyoruz. 2.tura yılmadan, yorulmadan hazırız. İlk gün ki aşk ve coşkuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekillerimiz, birim başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımız tam kadro sahaya çıktı. Sahada çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası