banner
Siyaset

‘Aksaray’ın bizim gibi siyasetçilere ihtiyacı var’

Aksaray genelinde esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Millet İttifakı Adayı Ali Abbas Ertürk, seçimlere çok kısa bir zaman dilimi kaldığını seçmenlerin nezdinden gerek kendisinin gerek Turan Yaldır’ın..

‘Aksaray’ın bizim gibi siyasetçilere ihtiyacı var’
banner

Aksaray genelinde esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Millet İttifakı Adayı Ali Abbas Ertürk, seçimlere çok kısa bir zaman dilimi kaldığını seçmenlerin nezdinden gerek kendisinin gerek Turan Yaldır’ın gerekse diğer adayların kabul gördüğünü belirtti.

Ertürk; “Ben İYİ Parti’de nasıl kabul görmüşsem, Turan Yaldır Cumhuriyet Halk Partisi için aynı şekilde karşılık bulmuştur. Aynı zamanda her adayımızla tüm Aksaraylıların zihninde kabul görüyoruz. Turan bey ile bizim tavrımız iki partinin tabanlarının ve yönetim kadrolarının çok hızlı bir şekilde kaynaşmasına neden oldu. Ne Turan bey ne de ben milletvekillerinin özlük hakları ya da maddi geliri için bu işi yapmıyoruz. İkimizin de buna ihtiyacı yok. Biz bu şehrin, bu ülkenin gençlerinin bize ihtiyacı olduğunu düşündük. Biz bu işi yapmalıyız dedik. Siyaset çok zor bir iştir. Özel hayatınızdan, kendinize ait zamanınızdan, ailenizden, çocuğunuzdan, kendi işinizden fedakarlık yapmayı gerektirir. Biz hem maddi hem manevi tüm zamanımızı tüm enerjimizi bu işe verdik. Çünkü biliyoruz ki siyaset bir toplumu batıran ve çıkaran önemli bir olgudur. Aksaray’ın buna ihtiyacı olduğu için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

‘BİZ DAHA İYİ YÖNETİRİZ’

Aksaray’ı daha iyi yönetecekleri iddiasıyla meydanlarda olduklarını vurgulayan Ertürk, “Seçim sistemi çok sık değiştiği için özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın bu konuda kafası karışık. Bizim seçime gittiğimiz sistemimizle ilgili de kafalarda bir takım karışıklıklar var. Hayatı boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermiş seçmen önümüzdeki seçimlerde sandığa gittiği zaman pusulada partisini görmeyecek. Bu seçimde Aksaray’da altı partiyi temsilen pusulada sadece İYİ Parti’nin logosu olacak. İYİ Parti’nin çatısı altında seçime gireceğiz. Benim milletvekili olarak seçilmemi isteyen tüm seçmenlerimizin İYİ Parti’ye oy vermesini rica ediyoruz. İYİ Parti logosunun altında milletvekilleri adaylarının isimleri olacak. Orada bizim ismimiz de yer alacak. Bu seçimde yalnızca Cumhuriyet Halk Partisi değil diğer tüm partilerde ittifak kurmuş olduğu İYİ Parti çatısı altında toplanacak. Ben İYİ Parti listesinden seçilmiş bir CHP milletvekili olacağım. Ama neticede zaten Aksaray milletvekili olacağım” diye konuştu.

‘BU ŞEHİRDE YÜZDE 95’İN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM’

“Yaptığımız siyasette şehir kazanmalı” diyen Ertürk, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Önümüzdeki dönemde muhalefet milletvekili de olsam iktidar milletvekili de olsam çizgimi bozmadan siyaset yapmaya devam edeceğim. Her zaman söylüyorum, ben bu şehirde yüzde 95’in temsilcisi olacağım. Bir de yüzde 5 var ki onların temsilcisi olmayacağım. Rant peşinde koşan ve devletin kaynaklarını hortumlayan kişilerin temsilcisi asla olmayacağım. Aksine onların belalısı olacağım.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası