banner
Genel Gündem

Aksaray’ın ilk Millet Bahçesi açıldı

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Millet Bahçesi düzenlenen törenle açıldı. Millet bahçesinde; kafeterya, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, dış mekân spor alanları, bisiklet yolları, futbol, basketbol sahası ile 2 adet yeni..

Aksaray’ın ilk Millet  Bahçesi açıldı
banner

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Millet Bahçesi düzenlenen törenle açıldı. Millet bahçesinde; kafeterya, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, dış mekân spor alanları, bisiklet yolları, futbol, basketbol sahası ile 2 adet yeni nesil oyun grupları bulunuyor. Her yaş grubuna hitap eden millet bahçesi sosyal donatı alanı ile ziyaretçilerine doğayla iç içe sosyal yaşam alanı sunuyor.

‘AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHRİMİZİ

 21’İNCİ YÜZYILA HAZIRLIYOR’

Törende konuşan Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, parkın amacına ulaştığını belirterek; “Burada bulunan herkese ve çocuklarımıza baktığımızda bu parkın amacına ulaştığını gösteriyor. Aksaray Belediyesi, şehrimizi 21’inci yüzyıla hazırlıyor. Aksaray’ımız bir sanayi şehri oluyor. Şehrimiz turizmin yanında tarım kenti ile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Millet Bahçemizin yapımında başta Belediye Başkanımıza olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Millet Bahçemiz şehrimize hayırlı olsun, parkımız çocuklarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

‘ŞEHRİMİZDE ÇOK GÜZEL

İŞLER YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ’

Fatih Millet Bahçesinin Aksaray’a çok yakıştığını söyleyen Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ise, “Çocukluğum Fatih Mahallesi’nde geçti. Buranın eski halini de iyi biliyorum. Aksaray’ımızın vilayet oluşunun 33 yıl vesilesi ile Fatih Millet Bahçesi şehrimize çok yakıştı. Şehrimizde çok güzel işler yapıldığını görüyoruz. Şehrimize sunduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin önümüzdeki süreçte Fatih Mahallilerimizin Cumhur İttifakına olan desteği ile önümüzdeki yıllarda devam edecek. Parkımız şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

‘YENİDEN ‘YEŞİL AKSARAY’ İÇİN

 ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ’

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Millet Bahçesi’nin şehrin vizyonuna katkı sağlayacağını belirtti. Millet bahçesinin kent için önemli bir yer teşkil edeceğini belirten Dinçer, şunları kaydetti: “Yeniden ‘Yeşil Aksaray’ için elimizden geleni yapıyoruz. Millet bahçeleri projemiz ile şehrimize sosyal ve kültürel değerler katması yanında cazibe alanı haline gelmesini de sağlıyor. Bir başka projemiz, Kalanlar Millet Bahçemizdeki çalışmalar da son hızla devam ediyor. Bu millet bahçemizin de açılışını en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Açılışımıza katılan herkese buradan şunu ifade etmek istiyorum. Yapmak bizden korumak sizden.”

Konuşmaların ardından yapılan duayla birlikte Fatih Millet Bahçesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen törende Belediye Bandosu konser verdi. Açılış törenine Aksaray Milletvekilleri; Cengiz Aydoğdu ile Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen,  Eskil İlçe Belediye Başkanı Necati Belgemen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Ziraat Oda Başkanı Emin Koçak, Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ, Kızılay Başkanı Yusuf Öztürk, Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş, Belediye Meclis Üyeleri, Parti mensup üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası