banner
Özel

Aksaray’ın ilk ve tek İtalyan işi el yapımı makarnacısı

Aksaray’da ilk ve tek olma özelliği taşıyan İtalyan Makarnacı “Bella Fresh Pasta” her gün yaptığı taze ve el yapımı makarnalarıyla biliniyor. İşletmenin makarna şefi Zeynep Hasene Gerni, el yapımı makarnaların..

Aksaray’ın ilk ve tek İtalyan işi el yapımı makarnacısı
banner

Aksaray’da ilk ve tek olma özelliği taşıyan İtalyan Makarnacı “Bella Fresh Pasta” her gün yaptığı taze ve el yapımı makarnalarıyla biliniyor.

İşletmenin makarna şefi Zeynep Hasene Gerni, el yapımı makarnaların 13 özel sosla sunulduğunu bildirdi. İşletmede yapılan makarnaların günlük olarak taze taze sunulduğunu belirten Gerni, “Makarnalarımız ikinci güne sarkmıyor. Bu yüzden günlük iki kez taze olarak fettucini ve noodle şeklinde imalat yapıyoruz. Makarnalarımızda kaliteli ve taze malzeme kullanıyoruz. Lezzet hususuna özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceleri 3 çeşit makarna ve birkaç çeşit sosla hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Gerni, sos çeşidini 13’e kadar genişlettiklerini söyledi. Gerni şöyle konuştu: “Makarnalarımız için 13 çeşit sos kullanıyoruz. Birçoğunu kendimiz hazırlıyoruz. Napoliten, balkabağı, arabiata, domates, bellosis, bellacheese gibi sosları kendi aşçılarımız önceden yapıyor. Ayrıca, Çin usullü noodle için kullandığımız sosu krema ve soya ile kendimiz hazırlıyoruz.”

‘ÖĞRENCİ DOSTU MAKARNACI’

Öğrenci dostu olarak gençlere hitap ettiklerini dile getiren Gerni, makarnacıda her pazar günü çekiliş yapıldığını aktardı. Gerni, “Açılışımızdan beri her pazar günü sosyal medya üzerinden çekiliş yapıyoruz. Şanslı bir arkadaşımıza soslu makarna deneyimi yaşatmış oluyoruz. Ama depremden sonra biraz ara verdik. En kısa zamanda tekrar başlatacağız. Ayrıca, fiyatlarımız çok uygun. Tüm halkımızı el yapımı lezzetli makarnamızı denemeleri için davet ediyoruz” dedi. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası