banner
Gündem

Aksaray’ın sokakları yaza hazırlanıyor

Duvar boyama, dekoratif aydınlatma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiren Aksaray Belediyesi ekipleri, ilkbahar öncesinde çalışmalarına hız verdi Aksaray Belediyesi, soğuk kış günlerinin geride kaldığı Aksaray’daki cadde ve sokakları estetik dokunuşlarla..

Aksaray’ın sokakları yaza hazırlanıyor
banner

Duvar boyama, dekoratif aydınlatma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiren Aksaray Belediyesi ekipleri, ilkbahar öncesinde çalışmalarına hız verdi

Aksaray Belediyesi, soğuk kış günlerinin geride kaldığı Aksaray’daki cadde ve sokakları estetik dokunuşlarla güzelleştiriyor.

Aksaray Belediyesine bağlı ekipler orta refüjlerin yanı sıra park ve bahçelerinde yaza hazırlanması için çalışma başlattı. Şehir genelindeki tüm parkların bakım onarım çalışmalarını belirli periyotlarda gerçekleştiren Belediye ekipleri, Fatih Mahallesindeki parkta yürüyüş yolu yapımını tamamladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Ekiplerimizle birlikte depremin yaralarını sarmak için bölgede mücadele ederken şehrimizin ihtiyaçlarını da göz ardı etmiyoruz. Şehrimiz için daha önceden planladığımız çalışmalarımızı aksatmadan yerine getiriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda şehrimizin ışıl ışıl görünmesi için çalışıyoruz” dedi.

Belediye ekipleri, Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallerinde bulunan yolların orta refüjlerinde kuru peyzaj çalışması yaptı. Geçtiğimiz aylarda ağaçlandırılan yolun orta refüjü yapılan kuru peyzaj çalışması ile rengarenk görünüme kavuşturuldu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası