banner
Spor

Aksarayspor galibiyete odaklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 5’inci haftasında evinde İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’u konuk edecek. Teknik patron Fahrettin Sayhan nezaretinde..

Aksarayspor galibiyete odaklandı
banner

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 5’inci haftasında evinde İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’u konuk edecek.

Teknik patron Fahrettin Sayhan nezaretinde 2 günlük iznin ardından Dağılgan Spor Tesisleri’nde idmanlara başlayan ve tempolu bir şekilde antrenmanlarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, sahasında galip gelip tekrar yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

İdman sırasında saha ortasında futbolcular ile yaptığı toplantıda, Siirt İl Özel İdarespor müsabakasında alınan beraberlik sonrası oyuncularını uyaran Sayhan, Bergama Belediyespor maçının önemini futbolcularına anlattı. Galibiyete odaklandıklarını ifade eden Sayhan, “Dersimize daha iyi çalışıp hanemize 3 puanı yazdırmak istiyoruz” dedi.

Antrenmanlara taktik ve kuvvet çalışmalarıyla devam eden Aksaray Belediyesporlu oyuncular, düz koşuyla başladıkları idmana beşe beş top kapmacayla devam etti. Siyah-beyazlı ekip çift kale maç ile idmanı sonlandırdı.

‘PUANIMIZI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ’

Takımın 4 haftalık ligdeki durumunu Gazeteniz Egemen’e değerlendiren teknik patron Fahrettin Sayhan, “Ligde 4 haftalık süreç içerisinde sadece kendi evimizdeki maçı kaybettik. Lig çok uzun bir maraton. Karşımızda güçlü rakipler var. Ligde her takım puan almak için mücadele ediyor. Grubumuzda baktığımız zaman 2 hafta üst üste yenen ve kaybetmeyen takım çıkmadı. İlk 2 hafta kamptaki takımın ideal 11’de oynayan 4 oyuncusunu kaybettik. Sonra 2 oyuncumuz iyileşti ama ilk 11’de oynayamadı. Arkasından takım kaptanı da sakatlandı. Bu hafta ise Serhat sakatlandı. Şu anda ilk 11 oynayan 5 oyuncumuz yok. Bu da ister istemez maçlara yansıyor. Biz bunu bahane olarak düşünmüyoruz. Sıfırdan kurulmuş bir takımız. Her oyuncumuzun ayrı ayrı yetenekleri var. Sisteme ayak uydurmakta zorluk çektiğimiz zamanlar da oluyor. 4 haftadır oynadığımız maçlarda sadece 1 puan kaybettik. 4 hafta için 8 puan hedefliyorduk fakat 7 puan aldık. Bu hafta kazanıp puanımızı 10’a çıkartmak istiyoruz. Ayrıca her maçımıza taraftarlarımızı bekliyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası