banner
Gündem

Aktaş Aksaray’da denetim uygulamalarına katıldı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Türkiye’nin önemli kavşak noktaları arasında yer alan Aksaray’da; yol kontrol ve denetim uygulamalarına katıldı. Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla Aksaray’da alınan tedbirleri Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu..

Aktaş Aksaray’da denetim uygulamalarına katıldı
banner

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Türkiye’nin önemli kavşak noktaları arasında yer alan Aksaray’da; yol kontrol ve denetim uygulamalarına katıldı.

Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla Aksaray’da alınan tedbirleri Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile birlikte yerinde inceleyen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana karayolunda bulunan polis trafik kontrol ve uygulama noktalarını ziyaret etti.

Aktaş, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile birlikte Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber’inde hazır bulunduğu ziyaret ve incelemelerde polis ekiplerinin durdurduğu araçlarda yolculuk yapan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte memleketlerine dönüş yolculuğu yapan araç sürücüleri ve vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyerek emniyet kemeri takmanın önemini belirterek uyarılarda bulundu.t Aktaş, bayram tatili sürecinde kazaların yüzde 29 oranında azaldığını, meydana gelen kazalarda ise can kaybının yüzde 52 oranında düştüğünü söyledi. Vatandaşlara araçlarına bindiklerinde ilk olarak emniyet kemerini takmalarını isteyerek emniyet kemerinin hayat kurtardığını vurguladı. Aktaş ile Vali Aydoğdu araçlarda bulunan yolculara ve çocuklara şeker ikramında bulunarak trafik güvenliği ile ilgili broşür verdi.

Aktaş, Vali Hamza Aydoğdu ile Aksaray Polis Merkezi’ni de ziyaret etti. Aktaş, Merkez amiri komiser Caner Seyrek’ ten yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığının çok güçlü bir kadroyla sahada olduklarını ifade eden Aktaş, “Olmaya da devam ediyoruz. Malum bu yıl bayram tatili 10 gün oldu. Biz bir gün öncesini ve sonrasını da hesap ederek 12 günlük bir planlamayla sahada görev aldık. Bu çerçevede günlük 9 bin 577 ekiple ve yine günlük ortalama 17 bin kişilik bir görevlendirmeyle emniyetimiz ve jandarma görev aldı. Bunun neticelerini de gördük. Allah’a şükür son 10 yıl içerisindeki 9 ve 10 günlük bayram tatili olan yıllarla kıyaslama yaptığımızda trafik kazalarında ortalama yüzde 29’luk bir azalma gerçekleşti. Yine ölümlü trafik kazalarında yüzde 55 ve can kayıplarında yüzde 52’lik bir azalışı sağlamış olduk. Burada arkadaşlarımızın ortaya koyduğu gayretin ve emeğin yanında vatandaşlarımızın duyarlılığı bu sonucun elde edilmesinde çok büyük etkisi oldu. Ben hem vatandaşlarımıza sahada gösterdikleri duyarlılıkta hem de arkadaşlarımızın gayretinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

 

     

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası