banner
Siyaset

Aktürk, ‘Bayramda biriz beraberiz’

Ramazan Bayramı dolayısıyla Aksaray genelinde, “Bayramda biriz beraberiz” sloganıyla ziyaret programı gerçekleştiren AK Parti Aksaray İl Başkanlığı belde ve köylerde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla..

Aktürk, ‘Bayramda biriz beraberiz’
banner

Ramazan Bayramı dolayısıyla Aksaray genelinde, “Bayramda biriz beraberiz” sloganıyla ziyaret programı gerçekleştiren AK Parti Aksaray İl Başkanlığı belde ve köylerde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma ziyaretleri çerçevesinde Taşpınar, Helvadere ve Sağlık Beldelerine giden İl Başkanı Hamza Aktürk, “Bayram gönüllerde yer alınca güzel” dedi. Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Av. Sinan Özkan ile İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Meclis Üyesi Abdi Okur Taşpınar, Helvadere ve Sağlık beldesinde ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Milletvekili Adayları Hüseyin Altınsoy ve Sevinç Kasal’ın da Topakkaya ile Bağlıkaya beldelerini ziyaret ettiklerini belirtti. Beldelerdeki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti heyeti yaklaşan 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri öncesi vatandaşların taleplerini dinledi.  Yapılan ve planlanan projeler hakkında bilgi veren AK Partili heyet bayram boyunca belde ve köylerde ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Bayramların gönüllerde yer alınca güzel olduğunu belirten İl Başkanı Hamza Aktürk, “Yüce rabbimiz bizleri mağfiret ayı Ramazan’ın ardından yine bir bayrama daha kavuşturdu. 1 ay boyunca tuttuğumuz oruçlar ve ibadetlerimizin mükâfatı olarak kavuştuğumuz Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni eder, tüm vatandaşlarımızın mübarek bayramını tebrik ederim. Partimiz tüm teşkilatları ile bayramda da gönül işi görevini yerine getirmeye devam ediyor. Bayramlar gönüllerde yer alınca güzeldir ki, tüm teşkilatlarımız belde ve köylerimizde esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, gençlerimizle ve büyüklerimizle bayramlaşıyor. Gönüllerde yer alacağımız bir bayram olması temennisi ile tüm teşkilatlarımızla bu çalışmamızı bayram sonuna kadar sürdürmeyi planlıyoruz. Bayram öncesinde yorulmadan çalışmalarını sürdüren teşkilatımız, bayram ve seçim sonrasında da aralıksız yola devam edecek. Partimizin sloganında da belirttiğimiz gibi doğru adımlarla yola devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası