banner
Gündem

Albay Büber’den Rektör Şahin’e ziyaret

Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kurumlar arası iş birliği çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette kısa..

Albay Büber’den Rektör Şahin’e ziyaret
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kurumlar arası iş birliği çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Rektör Şahin, şehrin gelişiminin kurum ve kuruluşların ortak paydası olduğunu söyledi. Toplumun refahı, huzuru ve güvenliği doğrultusunda yapılacak tüm çalışmaların içinde olmaya ve katkı sunmaya hazır olduklarını kaydeden Şahin, Albay Büber’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti. Büber ise kısa süre sonra başlayacak olan bahar dönemi eğitim-öğretim çalışmalarında Rektör Şahin’e ve ASÜ ailesine başarı dileklerini iletti.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası