banner
Genel Gündem

Albay Büber’den Rektör Şahin’e ziyaret

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kurumların farklı potansiyellere sahip olduğunu ve bunların çeşitli iş birlikleriyle bir araya getirilmesinin yeni projeler geliştirmeye imkân tanıdığını söyledi. Aksaray İl Jandarma..

Albay Büber’den  Rektör Şahin’e ziyaret
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kurumların farklı potansiyellere sahip olduğunu ve bunların çeşitli iş birlikleriyle bir araya getirilmesinin yeni projeler geliştirmeye imkân tanıdığını söyledi.

Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, ASÜ Rektörü Şahin’i ziyaret etti. Kurumların farklı çalışma alanlarına dair faaliyetlerde bulunduğunu ancak ortak kümenin Türkiye ve millet olduğunu dile getiren ASÜ Rektörü, “Her kurum farklı bir potansiyele sahip ve bunların ortak bir paydada buluşturulması yeni hizmetlerin ortaya çıkmasına da vesile oluyor. İl Jandarma Komutanlığımızla öteden beri ahenk içerisinde çalışıyor ve millet menfaatine verimli projeler üretmeye gayret ediyoruz. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Albay Büber, Rektör Şahin’e misafirperverliği münasebetiyle teşekkür etti. Ziyaret, kurumlar arası iş birliği konusunda neler yapılabileceğinin değerlendirilmesiyle sürdü. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası