banner
Siyaset

Ali Karakuş, İYİ partiden aday adaylığını açıkladı

Aksaraylı iş insanı Ali Karakuş İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı. İYİ Parti İl Başkanlığında açıklama yapan Karakuş, “Bizler Aksaray iyi olsun, Türkiye iyi olsun diye yola çıkanlardanız. Biz bu..

Ali Karakuş, İYİ partiden aday adaylığını açıkladı
banner

Aksaraylı iş insanı Ali Karakuş İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı. İYİ Parti İl Başkanlığında açıklama yapan Karakuş, “Bizler Aksaray iyi olsun, Türkiye iyi olsun diye yola çıkanlardanız. Biz bu yolların çok engelli olduğu biliyoruz ve bu engelleri aşacak gücü kendimizde görüyoruz. Biz geldiğimiz zaman Aksaray hak ettiği hizmetleri alıp, Anadolu’nun parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

‘İYİ PARTİYE CİDDİ BİR İLGİ VAR’

Karakuş’un aday adaylığını açıkladığı programda konuşan Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, partilerine olan ilginin son derece yüksek seviyelerde olduğunu söyledi.

Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde partilerinin ikinci aday adayı başvurusunu aldığını ifade eden Erel, “Diğer partiler seçim atmosferine girmemize rağmen 1 tek aday dışında sessizler.  Biz ise ikinci aday adayımızı vatandaşlarımızın huzuruna getirmenin sevinci ve coşkusu içindeyiz. Ben de milletvekili aday adayıyım. İYİ parti olarak deneyimli vekil adayları ile seçim çalışmalarına başladık. Aksaray’da partimize ciddi bir ilgi var. Bu ilgiden oldukça memnunuz. İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Karakuş’a da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası