banner
Siyaset

‘Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin’

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA YENİKENT’TE COŞKULU KARŞILAMA  AK Parti Aksaray Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Sevinç Kasal, Av. Sinan Özkan ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’le birlikte Yenikent’te hemşehrileri ile..

‘Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin’
banner

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA YENİKENT’TE COŞKULU KARŞILAMA 

AK Parti Aksaray Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Sevinç Kasal, Av. Sinan Özkan ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’le birlikte Yenikent’te hemşehrileri ile buluşan Hüseyin Altınsoy’a belde halkı yoğun ilgi gösterdi.

Seçim çalışmaları kapsamında tüm gönüllere dokunma gayretinde olduklarını anlatan Altınsoy, güçlü Türkiye için vatandaşların 14 Mayıs tarihinde sandığa giderek oylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun yol arkadaşlarına vermelerini istedi. Tüm beldeler gibi Yenikent halkının da yanlarında olduğunu vurgulayan Altınsoy, “Her gittiğimiz yer gibi Yenikent’li hemşehrilerim bizi adeta bağrına bastı. Sevgisine, muhabbetine mahzar etti. Biz bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Tüm gücümüzle çalışıp yanlarında olacağız. Gittiğimiz her yerde partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza çok güçlü bir destek var. Hemşehrilerimiz de seçimleri memleket meselesi olarak görüyor ve en güçlü bir şekilde bizleri destekleyeceklerini belirtiyorlar. ‘Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin’ diyorlar” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası