banner
Gündem

‘Alternatif yollarla trafiği rahatlatacağız’

Vatandaşlara kolay ulaşım imkânı sunmak için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi (ASTİM) ve E-90 (Adana Yolu) bağlantısını sağlamak için yol açma çalışması..

‘Alternatif yollarla trafiği rahatlatacağız’
banner

Vatandaşlara kolay ulaşım imkânı sunmak için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi (ASTİM) ve E-90 (Adana Yolu) bağlantısını sağlamak için yol açma çalışması başlattıklarını söyledi.

Yeni yol açma çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dinçer “Şehrimiz hızla büyüyen şehirler arasında yer alıyor. Biz de bu büyümenin ve gelişmenin sürdürülmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şehrin hızla büyümesi ve gelişmesi yeni ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Yeni Sanayi Sitemizin faaliyetlerine başlamasıyla bölgeye alternatif güzergahların oluşturulması da gereklilik haline geldi. Yaptığımız yeni yol açma çalışmasını tamamladığımızda gerekli altyapı eksikliklerini gidererek sıcak asfalt serimini gerçekleştireceğiz. Bu bağlamda şehirlerarası E-90 karayolundan Yeni Sanayi Sitemize olan bağlantıyı sağlamış olacağız”dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası