banner
Özel

Altın fiyatları düşüyor mu?

Uzun bir süredir yüksek ilerleyen altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırım yapmak ve düğünlerde takı için altın alım satımı yapacak vatandaşlar, kuyumcuları ziyaret etti. Vatandaşların sorusu ise ‘Altın fiyatları düşüyor mu?’..

Altın fiyatları düşüyor mu?
banner

Uzun bir süredir yüksek ilerleyen altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırım yapmak ve düğünlerde takı için altın alım satımı yapacak vatandaşlar, kuyumcuları ziyaret etti. Vatandaşların sorusu ise ‘Altın fiyatları düşüyor mu?’ oldu.

Aksaray Kapalı Çarşı esnaflarından Ali Gür, altın fiyatlarını değerlendirdi.  Gür, “Düğün sezonu olması ve yaz döneminde gurbetçi vatandaşlarımızın ülkeye gelmesiyle birlikte altın talebinde artış var. ABD’de güçlenen resesyon endişeleri dolar talebini artırarak altının ons fiyatını baskılamaya devam ediyor. Altın fiyatları döviz kuruna bağlı olarak çizgisini korumaya devam ediyor.  Şu an için 940 liranın altına düşmesi biraz zor gibi görünüyor. FED’in faiz kararı var fakat dolar güçlü bir duruş sergilemeye devam ediyor” dedi.

HER DÜŞÜŞ ALIM FIRSATIDIR’

Gür “Altın fiyatları Euro-dolar paritesinin düşmesi sonucunda ons altın fiyatında bir miktar geri çekilme söz konusu. Piyasaya TL- Altın olarak baktığımızda dolar endeksinin düşmesinden dolayı her düşüş alım fırsatı olarak değerlendirilebilir. Şu an gram altın 940-955 liradan, çeyrek altın bin 585-bin 620 liradan, Cumhuriyet altını ise 6 bin 320 -6 bin 450 liradan işlem görüyor” şeklinde konuştu. Foto-Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası