banner
Siyaset

Altınsoy, ‘Başarı varsa hepimizin başarısıdır’

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı tarafından AK Parti milletvekili aday adayı Hüseyin Altınsoy’a il başkanlığı görevinden ayrılması sebebiyle veda programı düzenlendi. İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk,..

Altınsoy, ‘Başarı varsa hepimizin başarısıdır’
banner

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı tarafından AK Parti milletvekili aday adayı Hüseyin Altınsoy’a il başkanlığı görevinden ayrılması sebebiyle veda programı düzenlendi.

İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı veda toplantısında birlik ve beraberliğe dikkat çeken İl Başkan Vekili Avukat Mehmet Ali Koyuncu, “Partimiz için bugüne kadar çalıştık ve bundan sonraki süreçte de çalışmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmak için, 2023 seçimlerinde AK Parti’nin ve Cumhur İttifakının Aksaray’da seçimleri 4-0 kazanması, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Başkan seçilmesi için teşkilat olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Önceki dönem İl Başkanımız, Milletvekili aday adayımız Hüseyin Altınsoy kardeşime bugüne kadar yapmış olduğu üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

‘BİZİ BİR ARAYA GETİREN İLKELERİMİZ OLDU’

‘Başarı varsa hepimizin başarısıdır’ diyen Altınsoy, program dolayısıyla Ak Parti ailesine teşekkür etti. Altınsoy; “Mahalle yönetimlerinden, sandık kurullarına, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımızla, kadın kolları, gençlik kollarımız ile bugünlere geldik. Aksaray’da yan kuruluş ve ana kuruluş anlayışını çizgilerle ayırmadık. Biz her zaman aileyiz mantığı ile yaklaştık. Aksaray’da hiçbir siyasi parti anlayışına nasip olmayacak tertemiz pırıl pırıl arkadaşlarımız var. Bizi bir araya getiren hep ilkelerimiz oldu. Hiçbir arkadaşımızın birbiri ile menfaat bağı olmadı. Aksaray il teşkilatında hepimizin katkısı ile bir sorun yaşamadık. Hepinize bugüne kadar verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası