banner
Siyaset

Altınsoy; ‘Bıkmadan usanmadan anlatacağız’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve parti yöneticileriyle AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı hakkında..

Altınsoy; ‘Bıkmadan usanmadan anlatacağız’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve parti yöneticileriyle AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Altınsoy, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Vizyonu, Türkiye’nin makroekonomik görünümü, dünyadaki ekonomik ve siyasi krizler, küresel üretim ve tedarik zincirlerindeki aksamalar gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlarından ve teşkilat mensuplarından, AK Parti’nin millete verdiği her sözü tutan bir parti olduğu gerçeğini bıkmadan, usanmadan anlatmayı sürdürmelerini istediğini ifade eden Altınsoy, “Bizler yapıyoruz, yaparız, onlar ya seyreder ya konuşur ya iftira atar. ‘Ayasofya’yı açacağız’ dedik, açtık, ‘Savunma sanayimizde ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtaracağız’ dedik, kurtardık, İHA’ları, SİHA’ları, Akıncı’yı, Kızılelma’yı yaptık mı, yaptık. Dünya medyası bunları yazıyor, çiziyor, her yönüyle ortaya koyuyor ama bizdekilerde göz var görmüyor, kulak var duymuyor çünkü kalpleri mühürlü. Onun için bunları anlatmak durumundayız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhur ittifakımız ile Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehirlerimizi ve ülkemizi daha da ileriye taşımak ve müreffeh yarınlara ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası