banner
Siyaset

Altınsoy, ‘İlk günkü aşkla bir olduk, 21 olduk’

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin kuruluşunun 21’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü heyecan ve..

Altınsoy, ‘İlk günkü aşkla bir olduk, 21 olduk’
banner

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin kuruluşunun 21’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü heyecan ve aşkla, bir olduk, 21 olduk. Bugünlere geldik” dedi.

AK Parti’nin reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktığının altını çizen İl Başkanı Altınsoy, “Milletin geleceğini ışığıyla aydınlatan AK Parti, umudun ve inancın adı olmuş, coğrafyamızda ve dünyada Türkiye’yi önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir. AK Parti, milletin iradesiyle, halkın oylarıyla başı dik şekilde yoluna devam ediyor. Milletinden aldığı büyük güçle her türlü vesayeti, kalkışmaları ve darbeleri bertaraf eden partimiz, 21. yılda milletin hizmetkârı olma anlayışı içerisinde çalışmalarını yürütüyor” diye konuştu.

‘AK PARTİ HAYAL BİLE EDİLEMEYEN YENİLİKLERE VE REFORMLARA İMZA ATTI’

AK Parti’nin Türkiye’nin son 21 yılının mimari olmanın yanında, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları ile de ülkenin istikbaline talip tek parti olduğuna değinen Altınsoy, şöyle konuştu:“AK Parti kurulduğu günden bugüne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle buluşturmanın mücadelesi içinde olduk. Bu eserleri kazandırdıkça Türkiye’nin büyümesini, dünyada söz sahibi olmasını istemeyen şer ve vesayet odakları her türlü oyunları oynadı. Oynamaya da devam ediyor. Ancak devlet millet kaynaşmasının zaferi, Türkiye düşmanlarının en ağır mağlubiyeti olmuştur. AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.”

‘ÜLKEMİZ 2023 HEDEFLERİNE TÜM ENGELLERE RAĞMEN ULAŞACAK’

Altınsoy, “Ülkemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ulaşacaktır. Bunda en büyük pay Cumhurbaşkanımıza ve ona inanan, onun davasını davası olarak gören aziz milletimizdedir. Gece gündüz demeden hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda önce millet, önce memleket diyerek hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası