banner
Gündem

Altınsoy, ‘Sorunları çözmenin gayretindeyiz’

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, vatandaşların sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini, dilek ve önerilerini dinlemek için haftanın belirli günlerinde parti teşkilatında, diğer günlerde ise bizzat halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunuyor. Kendisine..

Altınsoy, ‘Sorunları çözmenin gayretindeyiz’
banner

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, vatandaşların sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini, dilek ve önerilerini dinlemek için haftanın belirli günlerinde parti teşkilatında, diğer günlerde ise bizzat halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunuyor.

Kendisine yapılan ziyareti, gönül buluşması olarak nitelendiren Başkan Altınsoy, “AK Parti’nin asıl gücü, Hakk’ın rızasını kazanmak ve halka hizmet etmek için çalışan bir yapıya sahip olmasıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, siyasetin özü insan insana, yüz yüze, kalp kalbe iletişim olarak kalmayı sürdürecektir. Elbette bu çağın imkânlarını sonuna kadar ve en etkili şekilde kullanacağız ama bu asla siyaset yöntemimizin temel ilkesini oluşturan yüz yüze iletişimi koparma pahasına olmayacaktır. Parti binamızda misafir ettiğimiz kıymetli vatandaşlarımızla bir araya gelerek tüm konuları detaylı şekilde görüşüyoruz. Talepleri not ediyor, ilgili makamlara en hızlı şekilde iletiyoruz. Bizim için gönülden gönüle bir yol görevi gören bu buluşmalarımızı yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası