banner
Gündem

Altınsoy, ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Bağımsızlık mücadelesinin Zaferi olan Cumhuriyet’in yeni yaşını kutlayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yayımladığı mesajda,..

Altınsoy, ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Bağımsızlık mücadelesinin Zaferi olan Cumhuriyet’in yeni yaşını kutlayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yayımladığı mesajda, “Aziz Türk milletinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde giriştiği bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi olan Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamanın coşkusu ve sevinci içerisindeyiz. Esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı, tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla ve zaferle taçlandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, 99 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam etmiş, bilhassa son dönemdeki atılımlar sayesinde, bugün dünyanın yükselen güçleri arasında yer almayı başarmıştır. Köklü tarihimizden, kadim değerlerimizden aldığımız güçle, Aziz Milletimizle bir ve beraber olarak, ‘Yaşanabilir Dünya, Yeniden Büyük Türkiye’ hedeflerine ulaşmak için gayretlerimizi sürdürüyoruz.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız bir dönemde, aynı zamanda ‘Türkiye Yüzyılı’ idealinde, hedeflerimize ulaşma yolumuza devam ediyoruz. Uzun ve zorlu süreçte karşılaştığımız sıkıntılar, milletimizi istiklal ve istikbal davasından döndürmek bir yana, tam tersine, azmini bilemiştir. Hedeflerimize yaklaştıkça, ülkemize yönelik saldırıların cephesi genişlemekte, sayısı ve dozu artmaktadır. Milletimizden aldığımız güçle diplomasiden ekonomiye ve değerlerimize kadar uzanan bu saldırı dalgasını birer birer boşa çıkartıyoruz. Geçmişte çok küçük müdahalelerle sürekli istikamet belirledikleri Türkiye’nin, kendi iradesiyle hareket etmesinden rahatsız olanların sözleri ve eylemlerinin artık hiçbir hükmü kalmamıştır. Ülkemiz, kimin ne dediğine ve ne yaptığına bakmadan, kendi vizyonuna, kendi ajandasına göre hareket etmeyi sürdürecektir.

Cumhuriyetimizin kurucu iradesi, nasıl bu vatanı yedi düvelin planlarını bozarak işgalden kurtarmışsa, biz de ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerimize aynı şekilde ulaşmakta kararlıyız. İnşallah ülkemizi 2023 hedeflerimize ulaştırdığımızda, bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönemi de başlatacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, küresel sistemin çarpıklıklarına işaret ettiği ‘Dünya 5’ten büyüktür’ çağrısının yankıları giderek genişlerken, hayalini kurduğumuz huzurlu ve müreffeh geleceğe çok daha büyük umutlarla yürüyoruz. Yerli ve milli üretim hamleleriyle dışa bağımsız bir ülke oluyoruz.

Öyle ki bu bayram bu hamlenin güçlü simgelerinden TOGG Gemlik tesislerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışıyla seri üretime geçiyor. 2023 yılında yollarda kendi milli aracımızla gezebilmenin gururunu da milletimizle yaşayacağız. Şundan tüm vatandaşlarım ve dostlarımız emin olsunlar. Bugün Türkiye, daha güçlü, daha dirayetli, daha kararlı bir ülkedir. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamayacaktır. Hedeflerimize ulaşmamızın önüne, ne terör örgütleri, ne de onları kullananlar geçebileceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını gönülden tebrik ediyorum.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi, bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Ecdadımızın emanetine sahip çıkan kahraman milletimize ve bize dualarıyla destek olan tüm dostlarımıza en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” şeklindeki ifadelere yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası