banner
Siyaset

Altınsoy ‘Vizyon sahibi bir Aksaray için çalışacağız’

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, haftanın belirli günlerinde vatandaşların sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini parti teşkilatında dinlemeye gayret ettiklerini söyledi. Diğer günler ise halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını kaydetti. Özellikle AK..

Altınsoy ‘Vizyon sahibi bir Aksaray için çalışacağız’
banner

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, haftanın belirli günlerinde vatandaşların sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini parti teşkilatında dinlemeye gayret ettiklerini söyledi. Diğer günler ise halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını kaydetti. Özellikle AK Parti olarak, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir parti olmadıklarını vurgulayan Altınsoy, bugüne kadar süre gelen bu anlayışın, AK Parti iktidarıyla birlikte son bulduğunu belirtti.

Gücünü milletinden alan bir siyasi hareket olduklarına işaret eden Altınsoy, “Biz, halka güvenen bir siyasi hareketiz. Yine zorlu yolları aşacak, Türkiye’mizin ve Aksaray’ımızın istikrarlı bir şekilde yükselişi için önümüze bakacağız. Yolumuza devam ederek, hedeflerimize odaklanacağız. Milletvekillerimiz, merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız kısacası partimiz tüm kademeleriyle saha çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKIMIZLA OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’

Cumhur İttifakıyla birlikte şehrin her alanda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için çalıştıklarını kaydeden Altınsoy, “Cumhur İttifakımızla omuz omuza çalışıyoruz. Şer odaklarına karşı biriz, beraberiz. Hep birlikte Aksaray’ımız için mücadele ediyoruz. Şunu da önemle belirtmek isterim ki, muhafazakârlık ve demokratlık temelinde bir kitle parti olmanın yanın da hangi siyasi partiden olursa olsun kapımız herkese açıktır. Aksaray’ımıza dair heyecanımızı tartışalım, projeleri, farklı konuları tartışalım istiyoruz. Bunu yaparken de birlik ve beraberlik noktasında itilafa düşmeden bu adımları atmak istiyoruz. Hep birlikte vizyon sahibi bir Aksaray için çalışacağız” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası