banner
Gündem

Altınsoy’dan Dinçer’e teşekkür

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’le olan bir fotoğraf karesi paylaşarak sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımızın bayraktarlığını yaptığını belediyecilik anlayışını..

Altınsoy’dan Dinçer’e teşekkür
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’le olan bir fotoğraf karesi paylaşarak sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımızın bayraktarlığını yaptığını belediyecilik anlayışını ilimizde hayata geçiren başta Aksaray Belediyemizi olmak üzere tüm belediyelerimizi tebrik ediyorum. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

ERDOĞAN’IN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Erdoğan’ın belediyecilik anlayışını anlatan Altınsoy; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yolculuğuna 1994 yılında İstanbul’dan başlamıştır. Siyasetin, insanlara etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek olduğunun bilinciyle yeni bir belediyecilik anlayışının mimarı olmuştur. Dünya liderimizin İstanbul’dan meşalesini yaktığı yeni belediyecilik anlayışıyla hem ülkemiz hem de şehrimizin çehresi değişmiştir. Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’in şehrimize görsel güzellik kazandırmak amacı ile hayata geçirdiği enerji tasarruflu dekoratif aydınlatma çalışmaları, peyzaj çalışmaları, yeni nesil trafik ışıkları, tarihi binaların aydınlatılması, ay yıldızlı aydınlatmalar ve şehir giriş çıkışlarının aydınlatılması gibi çalışmalarla Aksaray’ımıza prestij kazandırmıştır” dedi.

ALTYAPI OLMADAN ÜST YAPI OLMAZ

Aksaray Belediyesi’nin çevre konusunda da örnek çalışmalara imza atmasının memnuniyet verici olduğunu dile getiren Altınsoy, “Park ve bahçeler başta olmak üzere birçok bölgede 3.5 yılda 100 binden fazla yetişmiş ağacı diken Aksaray Belediyemiz fidanları kendi seralarında yetiştirmesi de diğer belediyelere de ilham kaynağı olmuştur. Altyapı olmadan üstyapının herhangi bir önemi olmaz. Bir şehir için en temel meselelerden birisi olan altyapı zor, meşakkatli, maliyetli, destek ve sabır işidir. Belediyemizde üzerine düşeni yapmış, şehrimizin en az 30 yıllık belki de 50 yıllık altyapı sorununu toprağa gömmüştür. 180 kilometre içme suyu şebeke hattı, 80 kilometre asbest boru değişimi, 39 kilometre kanalizasyon hattı, 20 kilometre yağmur suyu hattı yapıldı. Her zaman dediğimiz gibi yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e, ekibine ve tüm belediye başkanlarımıza halkımıza yapacakları hizmetlerde başarılar diliyorum” diye konuştu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası