banner
Gündem

‘Altyapı, bir şehrin olmazsa olmazıdır’

Aksaray Belediyesi, şehrin altyapı alanındaki eksikliklerini gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aksaray’ı daha sağlıklı bir geleceğe taşımak amacıyla ulaşımdan çevreye, kentsel dönüşümden tarihi kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımları..

‘Altyapı, bir şehrin olmazsa olmazıdır’
banner

Aksaray Belediyesi, şehrin altyapı alanındaki eksikliklerini gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aksaray’ı daha sağlıklı bir geleceğe taşımak amacıyla ulaşımdan çevreye, kentsel dönüşümden tarihi kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçirdiklerini söyleyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kentin altyapısını güçlendiren yatırımlara 2023 yılında da hız kesmeden devam ettiklerini aktardı. Başta ana arterler olmak üzere 48 mahallede yağmur suyu şebeke hattı, kanalizasyon hattı, içme suyu hattı gibi eksiklikler tespit edildikten sonra çalışmalara başlandığını belirten Dinçer, 49 aylık görev süreci içerisinde şehrin altyapı eksikliklerini büyük oranda giderdiklerini vurguladı.

Aksaray Belediyesinin altyapıda başlattığı atılımı değerlendiren Dinçer, altyapıda ciddi yatırımlar yapıldığına değindi. Özellikle içme suyu şebekesinde yer alan asbestli boruların kullanım dışı bırakıldığını sözlerine ekleyen Dinçer, yeni içme suyu şebeke hattında ekonomik ömrü uzun, dayanıklı ve insan sağlığına zararsız polietilen borular kullandığını ifade etti. Dinçer, ihtiyaç duyulan noktalara yapılan yağmur suyu şebeke hatları sayesinde yağışların artık Aksaray için sorun olmaktan çıktığını söyledi.  Altyapıda kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Dinçer, açıklamasının devamında “Altyapı, bir şehrin olmazsa olmazlarından biridir. Şehrimizin sağlıklı ve güvenli altyapıya kavuşması için gece gündüz demeden gayretle çalışıyoruz. Şehrimizin birçok noktasında yürüttüğümüz çalışmalarda kentin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda gerçekleşiyor. Altyapıya ciddi oranlarda kaynak ayırdık ve yatırımlarımızı bu minvalde sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası