banner
Gündem

Amaç Anadolu’da birlikteliği sağlamak

ORTA ANADOLU YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU Aksaray’dan Orhan Aydın’ın da kurucu olarak görev aldığı Orta Anadolu Yardımlaşma Dayanışma Kalkınma Derneği faaliyetlerine başladı. Aksaray,  Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Karaman illerinden siyaset,..

Amaç Anadolu’da birlikteliği sağlamak
banner

ORTA ANADOLU YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU

Aksaray’dan Orhan Aydın’ın da kurucu olarak görev aldığı Orta Anadolu Yardımlaşma Dayanışma Kalkınma Derneği faaliyetlerine başladı.

Aksaray,  Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Karaman illerinden siyaset, bilim ve ekonomi insanlarının yer aldığı dernek birliktelik ortamı oluşturmayı amaçlıyor. Dernek kuruluşuyla ilgili bilgiler veren Aydın; “Aksaray’ın ve orta Anadolu’nun ortak sorunlarının çözülmesi için orta Anadolu illerinin siyasetçilerinin, ticaret erbabının ve STK’nın iş birliği yapmasının çok önemli olduğuna inanıyorum. Orta Anadolu’da bu alanlarda kapsamlı eşgüdüme ihtiyaç bulunmaktadır. Bu başlı başına çok önemli bir projedir ve bugüne kadar Orta Anadolu’da ilk kez böyle anlamlı bütüncül bir irade ortaya konulmaktadır. İl sayısına Konya, Kayseri, Çankırı ve Eskişehir’i de ekleyerek, geniş ve etkili bir birliktelik oluşturacağız. Özellikle sanayi, tarım ve hayvancılıkta belirleyici unsur olan ekonomik dayanışma önem arz etmektedir” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası