banner
Gündem

‘Anlam dünyamızı öğretmenler şekillendirmektedir’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin,  Öğretmenler Günü’nü yazılı bir basın açıklamasıyla kutladı. Eğitim-öğretim hayatına atılan ilk adımdan itibaren öğretmenlerin büyük bir emekle istikbale ışık tuttuğunu ve bu..

‘Anlam dünyamızı öğretmenler şekillendirmektedir’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin,  Öğretmenler Günü’nü yazılı bir basın açıklamasıyla kutladı.

Eğitim-öğretim hayatına atılan ilk adımdan itibaren öğretmenlerin büyük bir emekle istikbale ışık tuttuğunu ve bu emeklerin bir yansıması olarak bireylerin hayatlarının şekillendiğini ifade eden Şahin, “Öğretmenler bizleri sadece okullardaki eğitim-öğretim faaliyetleri ile değil çok daha geniş bir anlamlandırma zemininde etkilemektedir. Hayata dair yön bulma, doğruluğu görme, iyi bir insan olarak topluma katkı sunma… Tüm bu insani değerlerin zihnimizdeki en temel mimarları öğretmenlerdir” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözüne atıfta bulunan ASÜ Rektörü, bu gaye ile yürütülen tüm çalışmaların ülkenin yarınları için çok büyük bir değer içerdiğine dikkat çekti.

Rektör Şahin, Öğretmenler Günü kutlama mesajını şu şekilde tamamladı: “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, büyük bir özveriyle güzel ülkemizin insanlarının yetişmesine katkı sağlayan öğretmenlerimize sevgi, hürmet ve saygılarımızı sunuyoruz.”(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası