banner
Asayiş

Aranması bulunan şahıs yakalandı

Aksaray’da hakkında ‘4 yıl 12 ay’ kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.İ. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı, yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu..

Aranması bulunan şahıs yakalandı
banner

Aksaray’da hakkında ‘4 yıl 12 ay’ kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.İ. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı, yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Merkez İlçe Organize Sanayi Bölgesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında ‘Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası