banner
Siyaset

Asal, İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı 

Veteriner Hekim Cuma Ali Asal, Aksaray İYİ Parti teşkilatının 22 Ocak’ta yapılacak İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde başkanlık yarışında olacağını açıkladı. Açıklama esnasında açıklamalarda bulunan Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Asal’a..

Asal, İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı 
banner

Veteriner Hekim Cuma Ali Asal, Aksaray İYİ Parti teşkilatının 22 Ocak’ta yapılacak İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde başkanlık yarışında olacağını açıkladı.

Açıklama esnasında açıklamalarda bulunan Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Asal’a çıkmış olduğu yolda başarılar diledi. Tek gayelerinin hizmete susayan Aksaray’ın bu susuzluğunu gidermek olduğunu ifade eden Erel, “Aralık ayı başında merkez ilçe başkanlığı kongremizi yaparak Osman Yılmaz’ı delegelerimizin hür iradeleriyle merkez ilçe başkanı seçtik. 22 Ocak’ta ise il kongremizi yaparak yine delegelerimizle birlikte il başkanımızı seçeceğiz. İYİ Parti bir bayrak ve nöbet değişimiyle, genç ve dinamik kadrolarıyla Aksaraylıların hizmetine talip olmaktadır. Bayrağı devralan ve devralacak yeni arkadaşlarımızla birlikte Aksaray’ın susadığı hizmetleri almasına vesile olmak için çalışacağız. Seçeceğimiz il başkanımız 6 ay sonra yapılacak seçimlerde iktidar partisinin il başkanı olarak Aksaray’ın tüm sorunlarını çözecektir” dedi.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı adayı olduğunu açıklayan Cuma Ali Asal açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinden sizlerle birlikte yürüyerek Aksaray ve ülkemizin bu makûs tarihini değiştireceğiz. Bir veteriner hekim olarak tarım ve hayvancılık şehri Aksaray’da bitme noktasına geldiğimizi üzülerek söylüyorum. Peynir eti geçti. Bu millet kendisine hizmet edene de, sorunlara kulak tıkayana da sandıkta en büyük cevabı verecektir” diye konuştu. Foto- Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası