banner
Gündem

Asayiş komando bölüğü görevine başladı

TERFİ ALAN SUBAY, ASTSUBAY VE UZMAN JANDARMALARA DÜZENLENEN TÖRENLE YENİ RÜTBELERİ TAKILDI Aksaray’da Jandarma Komando Asayiş Bölüğü kuruldu. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmak üzere kurulan komando bölüğü düzenlenen..

Asayiş komando bölüğü görevine başladı
banner

TERFİ ALAN SUBAY, ASTSUBAY VE UZMAN JANDARMALARA DÜZENLENEN TÖRENLE YENİ RÜTBELERİ TAKILDI

Aksaray’da Jandarma Komando Asayiş Bölüğü kuruldu. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmak üzere kurulan komando bölüğü düzenlenen törenle görevine başladı. Bir üst rütbeye yükselen personeller için düzenlenen rütbe terfi töreninde konuşan Vali Hamza Aydoğdu kentte ilk defa kurulan komando bölüğünün jandarma sorumluluk bölgesinde her türlü planlı görevlerde, toplumsal olaylara müdahale ve diğer verilen görevlerin icrasında her an göreve hazır bulunacağını söyledi.

 ‘ASKER VE POLİSİMİZ

HER ZAMAN VAR OLSUN’

Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında kolluk kuvvetlerinin büyük bir gayretle görevini yaptığını vurgulayan Vali Aydoğdu, Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’nın açılmasıyla vatandaşların güvenliğinin temininde mevcut gücüne güç katacağını belirtti.

Vali Aydoğdu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler bugün varız, yarın yokuz. Ama devletimiz, milletimiz, askerlerimiz, polislerimiz hep var olsunlar. Çünkü yaşadığımız coğrafya çok bedeller ödeyerek elde ettiğimiz ve bu bedellerin sonucunda üzerinde yaşadığımız bir ülke. Bizim buranın kadrini kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Tarihi süreçlerden hangi badirelerden aşıp bugünlere geldiğimizi çok iyi analiz edip, tetkik edip, idrak edip evlatlarımıza mutlak suretle bunu aktarmamız gerekiyor. Değişerek devam edeceğiz, devam ederek de değişeceğiz. Allah dirliğimizi birliğimizi her zaman daim etsin.”

İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber’de yaptığı konuşmasında; çağın yükselen değerleri, insan hakları ve bireysel özgürlükler ile güvenlik arasındaki hassas çizgide kamu güvenliği sistemi; kolluk toplum ilişkisini ön plana çıkardığını söyledi. Büber; bu kapsamda suç ve suçlularla etkin olarak mücadele edebilmek için kolluk kuvvetlerinin, şeffaflık ve hesap verilebilirlik temeline dayanan bir strateji çerçevesinde; dinamik ve esnek olmasının zorunlu hale geldiğini kaydetti.

Komando andının söylenmesinin ardından yapılan duayla İl Jandarma Asayiş Komando Bölüğü görevine başladı. Vali Hamza Aydoğdu, Jandarma Komando Bölük Komutanlığında görevli personellerle yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

49 RÜTBELİ PERSONELLERE

YENİ TERFİLERİ TEVDİ EDİLDİ

Törende daha sonra İl Jandarma Komutanlığında görev yapan 4 subay, 27 Astsubay ve 18 Uzman Jandarma olmak üzere toplam 49 rütbeli personellere yeni terfileri tevdi edildi. Aydoğdu, bir üst rütbeye yükselen Jandarma personellerini tebrik etti. Terfi alan personellerin rütbeleri Vali Aydoğdu, birim amirleri ve aileler tarafından takıldı.

Rütbe terfi törenine Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay, birim amirleri ile jandarma komutanlığı subay ve astsubaylar ile terfi alan personellerin eş ve aileleri katıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası