banner
Asayiş

Asayiş timleri boğulma vakalarına karşı teyakkuzda

Aksaray Jandarması göl, gölet, baraj ile sulama kanallarında ve çevresinde meydana gelebilecek her türlü olumsuz duruma karşı denetim faaliyeti gerçekleştiriyor. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların serinlemek için girdikleri göl, gölet, baraj..

Asayiş timleri boğulma vakalarına karşı teyakkuzda
banner

Aksaray Jandarması göl, gölet, baraj ile sulama kanallarında ve çevresinde meydana gelebilecek her türlü olumsuz duruma karşı denetim faaliyeti gerçekleştiriyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların serinlemek için girdikleri göl, gölet, baraj ve sulama kanalı gibi yerlerde meydana gelebilecek muhtemel boğulma olayları ve can kayıplarının önlenebilmesi için çalışmalarını sürdüren Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri, hafta sonları ve tatil günlerinde gün boyu devriye faaliyetinde bulundu. Bölgede yaşayan vatandaşlar serinlemek için suya girmemeleri konusunda uyarıldı.

Yetkililer tarafından yapılan yazılı açıklamada ise “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgemizde suda boğulma olayları ve can kayıplarının yaşanmaması için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir” denildi. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası