banner
Gündem

ASÜ İİBF depremzedeler için kütüphane kurdu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İİBF), depremden etkilenen vatandaşlar için oluşturduğu kütüphane, Aksaray Kız Öğrenci Yurdunda hizmete girdi. Kahramanmaraş depremlerinin ardından İİBF yöneticileri, depremzedelerin Aksaray’da ikamet ettiği..

ASÜ İİBF depremzedeler için kütüphane kurdu
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İİBF), depremden etkilenen vatandaşlar için oluşturduğu kütüphane, Aksaray Kız Öğrenci Yurdunda hizmete girdi. Kahramanmaraş depremlerinin ardından İİBF yöneticileri, depremzedelerin Aksaray’da ikamet ettiği bir yurda kütüphane yapmak için harekete geçti. “Paylaştıkça Çoğalırız; Bir Kitap da Senden Olsun” isimli bir kampanya düzenleyen ASÜ İİBF, çalışmasını tamamladı. Akademisyenler ve şehirden paydaşların birlikteliğiyle Aksaray Kız Öğrenci Yurduna açılan kütüphane, farklı yaş gruplarına hitap ediyor. Kültür kitaplarının yanı sıra sınavlara hazırlık eserlerinin de yer aldığı kütüphanede toplam 950 adet kaynak bulunuyor. Öte yandan kütüphanede satranç, dama ve kelime bulmaca gibi 40 farklı kutu oyun seti de yer alıyor. Kütüphane Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, 15.00-17.00 saatleri arasında, gönüllülerin desteği ile hizmet veriyor. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, depremin travmalarını atlatabilmek adına yapılan her çalışmayı çok kıymetli bulduklarını söyleyerek, kütüphanenin kurulmasına emek verenlere teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası