banner
Spor

ASÜ ÜNİLİG’de 17 madalya aldı

Spor alanında Türkiye’nin en gözde yükseköğretim kurumlarından birisi olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ), ÜNİLİG kapsamında 17 madalya aldı. Bu madalya sayısı ile ASÜ, 188 üniversite arasında 30’uncu. Üniversite çatısı altında bir araya..

ASÜ ÜNİLİG’de 17 madalya aldı
banner

Spor alanında Türkiye’nin en gözde yükseköğretim kurumlarından birisi olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ), ÜNİLİG kapsamında 17 madalya aldı. Bu madalya sayısı ile ASÜ, 188 üniversite arasında 30’uncu. Üniversite çatısı altında bir araya gelen gençlerin sosyal birlikteliğini sağlamak, spora özendirmek ve sağlıklı yaşam vurgusunda bulunmak amacıyla düzenlenen ÜNİLİG, bireylerin disiplin, sorumluluk ve özgüven kazanmalarına yardımcı oluyor. Her yıl belirlenen bir takvim doğrultusunda üniversiteliler 27 branşta yarışıyor. ASÜ’lü sporcular da müsabakalarda ter döküyor. Bugüne kadar pek çok spor organizasyonunda ulusal ve uluslararası kategorilerde önemli başarılar elde eden ASÜ’lüler, ÜNİLİG’de, üç altın, üç gümüş ve 11 bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazandı ve ilgili ligde yer alan 188 üniversite arasında madalya sıralamasında 30’uncu oldu. ASÜ’nün spor ve sağlık alanında ihtisaslaşan bir üniversite olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, başarıların katlanarak büyüdüğünü söyleyerek emeği geçen sporculara ve antrenörlerine teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası