banner
Gündem

ASÜ’de Ar-Ge proje pazarı kurulacak

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) “Ar-Ge Proje Pazarı” isimli etkinliğe hazırlanıyor. İlk kez düzenlenecek etkinlik, öğrenci, araştırmacı, sanayici ve girişimci adaylarını bir araya getirecek. Hedef; üretime dönük projesi olanlarla projeye ihtiyaç duyanları..

ASÜ’de Ar-Ge proje pazarı kurulacak
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) “Ar-Ge Proje Pazarı” isimli etkinliğe hazırlanıyor. İlk kez düzenlenecek etkinlik, öğrenci, araştırmacı, sanayici ve girişimci adaylarını bir araya getirecek. Hedef; üretime dönük projesi olanlarla projeye ihtiyaç duyanları ortak bir platformda buluşturmak.

7-30 Kasım 2022 tarihleri arasında başvuruları alınacak olan etkinlik 8-9 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Farklı kurum ve kuruluşların katkılarıyla düzenlenecek olan programda üç ana tema ve 54 alt başlıkta projeler yer alacak. Spor ve Sağlık Teknolojileri alanında 13, Mühendislik ve Temel Bilimler alanında 26, Tarım ve Çevre Teknolojileri alanında ise 15 alt başlık yer alıyor. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği ile üniversite-sanayi iş birliğinin teşvik edilmesi ve geliştirilmesinin yanı sıra, Ar-Ge, teknoloji ve inovasyon bilincinin artırılması, proje hazırlama ve geliştirme kültürünün yaygınlaştırılması, finansal ve teknolojik iş birlikleri ile gerekli desteklemeler için fırsatlar oluşturulması sağlanacak. Proje Pazarına gönderilecek olan projeler ilgili kurul tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren çalışmalar ödüllendirilecek.

Etkinliğe dair detaylı bilgilere https://projepazari.aksaray.edu.tr/basvuru-ve-katilim-kosullari linkinden erişilebiliyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası